Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Skolrestaurangbiträden till Kost & RestaurangSista ansökningsdatum: 2017-08-06
Referensnummer: 154926

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Ulle Haamer, 013-20 73 90

Ansök här!

Om arbetsplatsen

I affärsområden Kost & Restaurang ingår just nu 26 tillagningskök, 30 mottagningskök och 8 serveringskök som är indelade i 4 områden. Hos oss möter Du restaurangområdeschefer, skolrestaurangchefer, föreståndare, kockar och biträden.

Våra tillagningskök tillagar 200-2500 portioner/dag varav 200-1200 serveras i egen skolrestaurang, resterande portioner skickas till andra skolor/förskolor samt äldreomsorgen. Kost & Restaurang serverar tre olika maträtter där en maträtt alltid är vegetarisk. Vi strävar efter att laga så mycket som möjligt från grunden och att tänka närproducerat/ekologiskt är självklart. Idag är ca 25 % av våra inköp ekologiska/närproducerade.

Arbetsbeskrivning

Att tillsammans med andra medarbetare planera, förbereda och servera luncher och mellanmål. I arbetet ingår även övriga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök såsom matlagning, hantering av livsmedel, disk, städning, samt beställning av varor. Merparten av våra beställningar gör via nätet. Helgarbete kan förekomma varannan helg/dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har

  • restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig
  • erfarenhet från att tidigare ha arbetat med liknande arbetsuppgifter
  • Du som söker ska ha hygienutbildning

Du tycker om och är bra att samarbeta, är flexibel, har gott bemötande och ger god service. Du har förmåga att på ett representativt sätt företräda Kost & Restaurang. Du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, är framåt och ansvarfull. Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid erfarenhet från yrket och personliga egenskaper.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 augusti 2017