Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

SO-lärare till Malmslättsskolan-TokarpSista ansökningsdatum: 2016-10-11
Referensnummer: 114942

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jens Rosenqvist, Rektor, 013-20 66 36

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hos oss får du möjlighet till nära kollegialt samarbete!

På Malmslättsskolan-Tokarp undervisas alla elever i engelska, svenska och matematik i ett tvålärarsystem. För dig som lärare innebär detta att du planerar, undervisar och bedömer eleverna tillsammans med en ämneskollega i en gemensam strävan efter att nå bästa möjliga resultat för våra elever.

Hos oss går det ca 350 st. elever i årskurserna 7-9. Vi erbjuder en arbetsplats där du kommer att arbeta aktivt utifrån ett inkluderande arbetssätt vilket innebär att vi lägger stor vikt vid att skapa undervisning som grundar sig i elevernas nyfikenhet och förutsättningar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare i SO, samtliga ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation mot grundskolans senare år med inriktning mot samtliga SO-ämnen, vilket inkluderar geografi, historia, religion samt samhällskunskap. Vi tror att du har ett positivt förhållningssätt, ett självgående arbetssätt, tycker om att samarbeta, engagera dig i och lyssna på eleverna för att se varje barns individuella behov och förutsättningar. Vi tror också att du är nyfiken och öppen för såväl ny forskning som beprövad erfarenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 oktober 2016