Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Specialistundersköterska till Leanlink, LSS FunktionsstödSista ansökningsdatum: 2017-07-25
Referensnummer: 158956

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Lise-Lotte Ardell, 013-20 78 97

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd inom Leanlink erbjuder på omsorgsnämndens uppdrag verksamheter enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. LSS Funktionsstöd ansvarar för grupp- och servicebostäder, personlig assistans, korttidsavlösning, kultur- och fritidsverksamhet samt anhörigvård. Vi har även sjuksköterskor som är inriktade mot kommunens samtliga LSS-boenden. Genom våra cirka 550 medarbetare erbjuder vi verksamhet med god kvalitet där vi utgår från vår gemensamma värdegrund vilket tillförsäkrar brukaren/kunden goda levnadsvillkor.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en specialistundersköterska som ska ingå i vår sjuksköterskegrupp.

Arbetet innebär att du arbetar i team med övriga 6 sjuksköterskor i området och ansvarar för hälso- och sjukvårdande insatser i LSS Funktionsstöds gruppbostäder för personer med psykiska funktionshinder. LSS-sjuksköterskorna har även ansvar för korttidshemmen i kommunen för barn och vuxna med psykiskt funktionshinder. 

Du kommer som specialistundersköterska att arbeta med utökad delegering från sjuksköterska. Exempel på arbetsuppgifter är; provtagning, ge insulin/innohept, dosettdelning, såromläggning etc. Detta kan dock förändras utifrån behov och förutsättningar. I arbetet ingår också administrativa arbetsuppgifter, därför ser vi gärna sökande med goda datakunskaper.

Att arbeta som specialistundersköterska i LSS Funktionsstöd innebär bland annat att arbeta omsorgsfullt och professionellt i samarbete med omvårdnadspersonal, verksamhetschefer och i nära kontakt med våra brukare. Det innebär även att arbeta för en god samverkan med andra yrkesgrupper och anhöriga. Som specialistundersköterska följer du de lagar och riktlinjer som finns, exempelvis Socialtjänstlagen och Hälso-och sjukvårdslagen.

Arbetstiden är förlagd i huvudsak till dagtid måndag till fredag.

Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;

  • har utbildning som specialistundersköterska
  • tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt
  • har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade omständigheter
  • är öppen, tillmötesgående och har förmåga att bemöta kunders olikheter
  • är lugn och stabil och har självinsikt
  • kan och vill arbeta tillsammans med andra människor
  • har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt samt datorvana och erfarenhet av att utföra digital dokumentation.

Körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 juli 2017