Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Specialistundersköterskor till LeanlinkSista ansökningsdatum: 2017-02-28
Referensnummer: 131192

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen ansvarar för hälso- och sjukvård, somatik och rehabilitering. Både inom särskilt boende och ordinärt boende. Hos oss arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialistundersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter.

I ordinärt boende har vi ansvar för hemsjukvården i hela kommunen, på särskilt boende har vi HSL-ansvaret på de kommunala boendena. I vår organisation ingår även det kommunala demensteamet. Totalt är vi cirka 120 personer i organisationen, varav cirka 65 inom somatik och cirka 40 inom rehabilitering.

Vi söker nu ett antal specialistundersköterskor för tillsvidaretjänster.

Arbetsbeskrivning

Som specialistundersköterska i Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation kommer du att arbeta i både särskilt boende och hemsjukvård i hela kommunen. Uppdraget omfattar exempelvis följande arbetsuppgifter: provtagning, ge insulin/innohept, såromläggning etc. Detta kan dock förändras utifrån behov och förutsättningar.

Att arbeta som specialistundersköterska i Leanlink Äldreomsorg innebär bland annat att arbeta omsorgsfullt och professionellt i samarbete med övriga i arbetslaget och i nära kontakt med våra patienter. Det innebär även att arbeta för god samverkan med andra yrkesgrupper och anhöriga. Som specialistundersköterska följer Du de lagar och riktlinjer som finns, exempelvis Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har utbildning som specialistundersköterska
  • Tar ansvar för sina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt
  • Har lätt för att anpassa sig till olika/ändrade omständigheter
  • Är öppen, tillmötesgående och har förmåga att bemöta kunders olikheter
  • Är noggrann och medveten om verksamhetens mål samt arbetar utifrån dem
  • Är lugn och stabil och har självinsikt
  • Kan och vill arbeta tillsammans med andra människor
  • Har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut.

Vi vill att Du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Datorvana och vana av skriftlig dokumentation är önskvärd.

Körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 28 februari 2017