Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Speciallärare i grundskolan åk 4-6 till FolkungaskolanSista ansökningsdatum: 2016-11-06
Referensnummer: 117983

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anne Jonsson HR konsult, 013 20 76 81
Maria Todea rektor, 013-207685

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Folkungaskolan ligger i centrala Linköping med närhet till huvudbiblioteket och kulturskolan. Folkungaskolan är en kombinerad grund- och gymnasieskola med totalt ca 1100 elever och 120 personal. Grundskolan har verksamhet för år 4-9, med inriktning mot musik, dans och science. Gymnasieskolan består av tre program – samhällsvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet , estetiska programmet med musikinriktning och språk introduktion. Folkungaskolan är en stor liten skola. Stor för att man har många intressanta profiler att välja mellan. Liten för att man känner sig trygg och vet vilka de flesta är.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en speciallärare som bedriver stödundervisning både på individ- och gruppnivå, med inriktning mot årskurs 4-6.

Som speciallärare på Folkungaskolan arbetar Du med elever i behov av särskilt stöd och sekundering i klassrummet, men du arbetar även med pedagogiska utredningar, tester och upprättande av åtgärdsprogram. Du arbetar nära rektor och är med i elevhälsoteamet och arbetar precis som alla andra på skola för en god lärmiljö för alla elever. Mentorskap för några elever kommer ingå i tjänsten.

Senco kommer att vara en del av din tjänst som speciallärare. Anställningens omfattning är på heltid, semestertjänst vilket innebär att du jobbar 40 timmar i veckan. Tjänsten är på visstidsanställning under 1 år med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig:

  • som är legitimerad speciallärare.
  • som är stresstålig, strukturerad och har hög social kompetens.
  • som har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd
  • som är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga
  • som har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument
  • som vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt att få kontakt med elever och att samarbeta med arbetslaget och ämneslaget 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information. Viktigt att du  bifogar din lärarlegitimation till din ansökan.

Välkommen med din ansökan.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 november 2016