Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Speciallärare med nytt lågstadieuppdrag


Kontaktperson:
Erik Fredriksson/Biträdande rektor F-6, 013-207986
Fackliga representanter:
Stella Adolfsson,LR, 013-207984
Marie Börjesson Arbabi, Lärarförbundet, 013-207981

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi är en skola utöver det vanliga!

Ånestadsskolan har 600 elever med en mångfald på riktigt med elever i åldrarna 6-16 år, elever från landsbygd, förort och stad samt elever från jordens alla hörn.

Våra elever i åk 1-6 arbetar nya ändamålsenliga lokaler. Just nu bygger vi också en ny utemiljö runt skolan för de yngre eleverna.

Vi är även en av Sveriges 25 skolor med spetsutbildning (inom samhällskunskap) och driver kommunens enda handbollsprofil. Under hösten startar vi upp ett samarbete med nystartade ridanläggningen Smedstad.

Vi har vidgat vår verksamhet för att skapa förutsättningar för alla elever att nå en hög måluppfyllelse genom vår öppna skolverksamhet. Ta gärna en titt på vad som skrivs om oss på sid 14-15 i tidningen Lärorik (nr 4, 2014); Öppen skola!

Du kommer på Ånestadskolan att mötas av en engagerad, kompetent och välkomnande personalgrupp med framåtanda och elevfokus.

Arbetsbeskrivning

Antalet elever till oss ökar, då vi är en skola som många elever söker till och vi behöver därför förstärka vår personalgrupp med en ny kollega. Vi söker dig som har lärarexamen med vidareutbildning till speciallärare eller dig som just nu befinner dig i dina speciallärarstudier.

Som speciallärare kommer du arbeta nära vår nuvarande speciallärare. Ni leder och organiserar arbetet i tillsammans med våra pedagoger på lågstadiet. Arbetet sker på både på individnivå och gruppnivå.   

Kvalifikationer

Legitimerad grundutbildning som lärare mot de yngre åldrarna med specialpedagogisk examen eller pågående studier mot speciallärarexamen. Undervisningserfarenhet inom F-3. 

  • Du ska vara lösningsinriktad och ha förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar.
  • Du har förmåga att se olika elevers behov och kan tillsammans övrig personal skapa situationer där våra elever lyckas.
  • Du är strukturerad och är van vid kvalitetsarbete och har ett målinriktat arbetssätt. 
  • Du har lätt att anpassa dig till förändringar och ser ett värde i kollegialt lärande.

Välkommen med din ansökan!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 3 september 2016