Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Speciallärare till Anders Ljungstedts GymnasiumSista ansökningsdatum: 2017-08-06
Referensnummer: 159428

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Åsa Wennergren, 013-20 75 74

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts gymnasium (ALG) är en stor gymnasieskola med nära 1 400 gymnasieelever, 250 vuxenstuderande och 250 anställda. Vi erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan, gymnasiesärskolan, samtliga introduktionsprogram, samt vuxenutbildning. Anders Ljungstedts gymnasium är även startskola för språkintroduktionen, SI.

Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är speciallärare med inriktning språk,- läs- och skrivutveckling. Som person är du utåtriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och elever.
I tjänsten ingår att ge enskilda elever eller grupper av elever verktyg för sitt eget lärande samt arbete med elevutredningar.

Som speciallärare på Anders Ljungstedts gymnasium skapar du förutsättningar för lärande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera detta med kollegor och elever. Vi ser gärna att du deltar i och är drivande i utvecklingsarbeten på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare mot grundskolans senare del eller gymnasiet. Bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Har du ansökt om din legitimation och inte fått den, bifoga ditt examensbevis. Du som är nyexaminerad lärare, bifoga ett studieintyg från dina avslutade studier.
Urval till tjänsten sker löpande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 augusti 2017