Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Speciallärare till HarvestadsskolanSista ansökningsdatum: 2016-10-23
Referensnummer: 104440

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Jenny Linde, rektor, 013-208894

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Harvestadsskolan är en helt nybyggd skola i södra delarna av Linköping och vi fortsätter att växa. Vill du vara med oss och driva skolutveckling på en ny skola, då är Harvestadsskolan platsen för dig!

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare/specialpedagog på Harvestadsskolan är du tryggheten, utmanaren, uppmuntraren och utvecklaren. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och att du tycker om att se elever växa och utvecklas. Det är självklart för dig att arbeta förebyggande och främjande och du är en naturlig del av skolans elevhälsoarbete.

Lärarna på Harvestadsskolan har ett annat arbetstidsavtal. Detta innebär att alla är 40h på plats på skolan för att främja samarbete och kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad speciallärare/specialpedagog, med grundutbildning till lärare.

Du brinner för att synliggöra lärandet för eleven. Du är väl förtrogen med skollagen och de allmänna råden för extra anpassningar och särskilt stöd. Du drivs av att hitta nya sätt att lära och du lockar eleven längre än den trodde var möjligt. Att hitta nya vägar tillsammans med dina kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning ser du som en självklarhet.

Vi söker dig som:

  • är ansvarstagande, lyhörd, noggrann och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar.
  • har förmågan att entusiasmera och engagera och ser inte uppkomna problem som ett hinder utan en utmaning som du vill hitta en lösning på.
  • har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett professionellt förhållningssätt i mötet med elever, kollegor och vårdnadshavare.
  • drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar både för verksamheten, för eleven och för dig själv. Vi ser gärna sökande med inriktning svenska och matematik

Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet.

Vår vision är Harvestadsskolan, kunskap, trygghet och glädje för alla, hela dagen. Tror du att detta passar dig så önskar vi att du söker till oss. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 oktober 2016