Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Speciallärare till Malmslättsskolan KärnaSista ansökningsdatum: 2016-12-06
Referensnummer: 124204

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Monica Långström, rektor, 013-20 57 77

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Malmslättsskolan Kärna har totalt cirka 620 elever i årskurserna F-6. Skolan ligger i Malmslätt med närhet till naturen och med cirka 10 minuters bussresa från Linköpings centrum. Vi erbjuder en arbetsplats där vi skapar undervisning utifrån elevernas nyfikenhet och förutsättningar. Du får ta del av en verksamhet som aktivt arbetar för medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald.

På skolan finner du ett stort kollegium då i stort sett alla årskurser är fyrparallelliga. Det finns även många stödfunktioner såsom skolsköterska, kurator, psykolog, logoped, specialpedagogisk koordinator, IT-pedagog, administratörer och flera vaktmästare. Vi har två förstelärare med särskilt uppdrag och fem utan. Våra medarbetare driver starkt för att utveckla undervisningen och skolan på ett sätt som gagnar eleverna.

Arbetsbeskrivning

Våra arbetssätt genomsyras av ledorden likvärdighet, maximalt lärande för alla samt engagemang och lust. Vi arbetar bland annat med kollegialt lärande och den röda tråden från förskoleklass till år 6.

Som speciallärare ingår du i ett arbetslag bestående av speciallärare och specialpedagoger med vår specialpedagogiska koordinator som samordnare. Undervisningen sker individuellt och i samverkan med klasslärare. Tjänsten är främst riktad mot år 4-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en grundlärarexamen med behörighet att undervisa i år 1-6 samt speciallärarexamen eller jämförbar specialpedagogexamen. Det är meriterande om du har läs- och skrivinriktning.

I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus där du anpassar dig till elevernas behov. Du är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar.

Vi värdesätter att du är engagerad och visar egen drivkraft där du tar egna initiativ för att bidra till verksamhetens mål. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 6 december 2016