Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Speciallärare till SlestadsskolanSista ansökningsdatum: 2016-09-11
Referensnummer: 110284

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Michael Johansson, 013-206044

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Slestadsskolan ligger i stadsdelen Lambohov i Linköping. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 6. På skolan finns även en särskola för elever i årskurs 1-6. Totalt är vi ca 370 elever.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för ditt uppdrag och som vill hjälpa oss i vår strävan att bli en av Linköpings bästa skolor. Att sätta eleven i centrum, ha fokus på kunskap och trivsel är viktigt. Du är en positiv person som är tydlig i din ledarroll och som har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar. Du kommer ha specialundervisning främst inriktad mot årskurs 1 detta läsår.

Kvalifikationer

Du är utbildad speciallärare.

Vi ser fram mot din ansökan!

Väl mött!

Michael
rektor
Slestadsskolan

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 11 september 2016