Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Speciallärare till TallbodaSista ansökningsdatum: 2017-01-04
Referensnummer: 129062

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Yvonne Skräddar, tf rektor, 013-262798
Marie Andersson, HR konsult, 013-26 2664

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Skolorna i Tallboda består av Ekdungeskolan åk F-3 och Tallbodaskolan åk 4-6 med totalt ca 400 elever. Vi har goda kunskapsresultat och har hög kvalité på våra pedagogiska planeringar. Att använda IT för att nå våra pedagogiska mål är en självklarhet - #tallbodaiframkant. Vi har gått vidare i kommunens satsning på Ipad – eleverna i åk 4-6 har alla varsin Ipad som ett naturligt inslag i all undervisning. Vi arbetar aktivt med skolans värdegrund för att sträva mot vår gemensamma vision:

”Tallboda – Ekdunge – En skola – vi samarbetar för att möta alla barns behov.”

Skolorna har en gemensam strategisk ledningsgrupp med rektor och fyra arbetslagsledare som arbetar med skolutvecklingsfrågor.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig/er som vill jobba med att driva skolutveckling i team som kännetecknas av

Hög måluppfyllelse Kollegialt lärande IKT i fokus

Vi vill till hösten fortsätta utveckla vårt påbörjade tvålärarsystem. Vi vill fortsätta skapa team med flera lärare kring två till tre klasser som gemensam ansvarar för undervisning och utveckling. I varje team ingår tre till fyra lärare. Lärarna ansvarar för ett eller flera ämnen i klasserna. I tjänsterna ryms även resurstid i arbetslaget som möjliggör fler vuxna i grupperna.

Som speciallärare ska du tillsammans med lärare ansvara för att möta elever i behov av specialundervisning. Vi ser att undervisningen inkluderas i klassrummet i så stor utsträckning som möjligt. Tjänsten innehåller arbete i åk 1-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har speciallärarexamen. I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Vi ser att du är positiv, flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, krav eller förutsättningar. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga med elever, personal och föräldrar, att du kan och vill arbeta med andra människor.

Vi värdesätter att du visar en egen drivkraft och tar egna initiativ för att bidra till verksamhetens mål. Du har förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 4 januari 2017