Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Specialpedagog/lärare med undervisning i Autismklass 1-3Sista ansökningsdatum: 2016-08-07
Referensnummer: 107586

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Michael Johansson, 013-206044

Ansök här!

Om Arbetsplatsen

Slestadsskolan är en F-6 skola med ca 370 elever som ligger mitt i Lambohov

Arbetsbeskrivning

Som lärare till en liten grupp för elever med autism i årskurs 1-3. Du tar en aktiv roll i arbetslaget och utvecklar verksamheten tillsammans med övriga pedagoger. Då det är en liten enhet krävs att man utför sysslor utöver den vanliga lärargärningen.

Kvalifikationer

Specialpedagog eller lärare behörig att undervisa i år 1-3. Det är en fördel om du har och erfarenhet av att arbeta med elever med Autism. Du har förmågan att se elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa. Det är viktigt att du är väl förtrogen med skolans styrdokument och lagar och förordningar kring barn i behov av särskilt stöd i synnerhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det som du, sök då denna tjänst hos oss!

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 augusti 2016