Studentmedarbetare - Stödja SFI undervisningenSista ansökningsdatum: 2017-04-24
Referensnummer: 140702

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Ola Nilsson, Rektor, 013-207726
Tilda Eriksson, HR-konsult, 013-263349

Ansök här!

Inom Linköpings kommun finns många av Sveriges allra viktigaste jobb. Det handlar om spännande och utmanande uppdrag med syfte att skapa goda förutsättningar för alla som lever, arbetar, studerar och driver företag här. Det handlar om mod, mångfald och medmänsklighet – och om viljan att ligga i framkant och göra skillnad. Här tror vi att du har mycket att bidra med.

Vi söker dig som ska eller har påbörjat det sista utbildningsåret vid Linköpings universitet. Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Du är viktig för oss då du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde.

Om arbetsplatsen

Birgittaskolan är en kommunal skola med både gymnasium och vuxenutbildning. Birgittaskolans vuxenutbildning bedriver utbildning både på grundläggande nivå och gymnasialnivå samt SFI. Inom rektorsområdet för SFI finns totalt ca 850 elever och ca 60 lärare. 

På Birgittaskolan finns också gymnasium med programinriktning vård och omsorg, naturvetenskaplig, samhällsvetenskaplig, introduktionsprogrammet och IVAS. Enhetens verksamheter är samlade i gemensamma, relativt nyrenoverade, lokaler och ligger i Linköpings innerstad. Vi är totalt ca 200 anställda och 2400 elever.

Beskrivning av uppdraget

Ditt uppdrag som studentmedarbetare är att stödja undervisningen inom SFI.

SFI- utbildningen ges i tre olika studievägar och på fyra nivåer. Vi erbjuder också alfabetisering och matematik på grundläggande nivå. Kurserna har löpande antagning och erbjuder fortsättning på högre nivå. Studierna kan ske på dag- eller kvällstid

Önskvärd utbildning

Vi söker dig som studerar sista året på lärarprogrammet, helst med språkinriktning: Svenska och svenska som andraspråk. Du får gärna ha ett annat modersmål än svenska, t ex arabiska, dari eller somaliska.

Personliga kompetenser

  • god samarbetsförmåga
  • kvalitetsmedveten
  • social
  • kommunikativ
  • tålmodig

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 april 2017