Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Studentmedarbetare - Rekrytering & HRSista ansökningsdatum: 2017-04-24
Referensnummer: 142640

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Patrik Reman, 013-29 46 48

Ansök här!

Vi söker dig som ska påbörja det sista utbildningsåret hösten 2017 vid Linköpings universitet. Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Du är viktig för oss då du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde.

Om arbetsplatsen

Inom Linköpings kommun är arbetet med att hitta rätt kompetens fortsatt vara väldigt viktigt, då vi behöver rätt kompetens för en stad i tillväxt, men också för att ersättningsrekrytera pensionsavgångar. Därför behöver vi hela tiden ligga i framkant med att ta in ny forskning inom rekrytering och rekryteringsprocessen i vår process.

Du kommer att tillhöra verksamheten HR. Här är vi ca 15 HR-konsulter som styrs och leds av vår HR-chef. Du kommer att få en arbetsplats hos oss i våra lokaler i centrala Linköping.

Arbetsbeskrivning

Du ska i nära samarbete med den HR-konsult som är samordnare för vår rekryteringsgrupp arbeta med alla delar i vår rekryteringsprocess, såsom referenstagning, intervjuer, ta fram kravspecifikationer mm. Vi ser gärna att du även kommer med förslag på utveckling och analys av rekryteringsprocessen.

Du kommer också ha en roll i vårt marknadsföringsarbete genom att vara med och ta fram marknadsföringsmaterial samt jobba med våra digitala kanaler för rekrytering.

Kvalifikationer

Tänkbar utbildning/program för uppdraget:

  • PA-utbildning
  • Beteendevenskap                                    

Någon arbetslivserfarenhet är önskvärt att du har och om du har erfarenhet av att hålla i intervjuer är det ett extra plus.

Personliga kompetenser:

  • Initiativtagande
  • Självgående
  • Flexibel
  • Stabil
  • Strukturerad och kvalitetsmedveten
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 april 2017