Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Studie och Yrkesvägledare till Anders Ljungstedts GymnasiumSista ansökningsdatum: 2016-09-25
Referensnummer: 110262

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Eva Lindberg, chef stödfunktioner, 013 20 75 75

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Anders Ljungstedts Gymnasium är en stor gymnasieskola med drygt 1400 elever och 230 anställda som erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan samt gymnasiesärskola och introduktionsprogram. Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt. Skolan utgör en kreativ miljö och utvecklar verksamheten i samverkan med såväl omgivningen på orten som skolor i flera andra länder.

Arbetsbeskrivning

Som studie- och yrkesvägledare kommer du att ansvara för vägledning och information om valalternativ inom gymnasieskolan samt om utbildningsalternativ efter avslutad gymnasieutbildning på nationella program. Du skall också delta aktivt i olika team inom skolan.

Kvalifikationer

Du skall ha studie- och yrkesvägledarexamen eller annan adekvat utbildning. Har du erfarenhet från gymnasieskolan ser vi det som meriterande. Arbetet innehåller ett stort mått av individuell vägledning och vi söker dig som tycker om att arbeta med ungdomar och är kreativ, positiv och flexibel. Arbetet är självständigt men ställer också krav på att du har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Rekryteringsarbetet påbörjas omgående och urval sker löpande

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 september 2016