Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Studiehandledare somaliska 7-9Sista ansökningsdatum: 2016-07-29
Referensnummer: 107292

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Charlotta Stjärne, 013-206291

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Ljungsbro skola är en F-9 skola med ca 550 elever uppdelade på F-6 och 7-9. I skolan ingår fritidsverksamhet för 6-12 år samt fritidsgård för 13-16 år. Vi har även undervisningsgrupper för elever inom autismspektrum samt inkluderade grupper för nyanlända.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta som studiehandledare och modersmålslärare i grundskolan i somaliska. Förutom att bedriva modersmålsundervisning kommer du även att arbeta med studiehandledning. Lektioner i modersmål sker före eller efter elevernas ordinarie skoldag. Studiehandledning ges under lektionstid i ett nära samarbete med ordinarie klass/ämneslärare.

Kvalifikationer:

Arbetet som modersmålslärare/studiehandledare avser läsåret 2016/2017 med tjänstgöringsgrad 75-100% beroende på antalet elever.

Vi ser sökanden med pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning i modersmål och studiehandledning. Annan högre utbildning är meriterande. Du ska vara väl insatt i det svenska skolsystemet, läroplan och andra styrdokument som gäller för verksamheten. Du ska känna dig bekväm med att kunna formulera omdömen om elever samt vara väl förtrogen med betygssättning. För att kunna fungera som studiehandledare måste din svenska vara väl utvecklad. Egenskaper som samarbetsvilja och flexibilitet är viktiga i detta uppdrag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 29 juli 2016