Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Talpedagog till Nykil, Ulrika och Rappestad skolor på 30 %Sista ansökningsdatum: 2017-03-15
Referensnummer: 136163

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Karin Ström, Rektor, 013-20 58 56

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tjänsten innefattar arbete på tre mindre landsbygdsskolor i Nykil, Rappestad och Ulrika.

Nykil skola ligger i en lantlig miljö med en fantastisk natur och utemiljö runt knuten. Skolan har ca 120 elever åk F-6. Rappestad skola har en stor skolgård med många olika lekmöjligheter och i närheten finns en liten skog och en lummig hage som vi ofta nyttjar. Skolan har ca 65 elever åk F-3. Ulrika är en liten byskola, även den med en inspirerande utemiljö. Skolan har ca 25 elever. Skolorna har mycket nära samarbete med varandra och vi ser oss som en verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en talpedagog med erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd avseende tal, språk och kommunikation. Som talpedagog ska du utföra kartläggningar av elevens tal-, språk- och kommunikationsförmåga, kartlägga behovet av stöd samt ge lämpliga stödåtgärder. Du ska ge eleven träning individuellt eller i grupp, samt ge pedagogisk rådgivning till personal och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara utbildad talpedagog eller specialpedagog med tal och språk som specialisering. Goda kunskaper samt erfarenhet från arbete med tal i skolan är meriterande. Vi ser att du är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

I arbetet ingår nära kontakt med vårdnadshavare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav. Körkort och egen bil är ett krav.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 15 mars 2017