Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Talpedagog/LogopedSista ansökningsdatum: 2017-06-16
Referensnummer: 153519

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Inger Sandin, 013-20 78 88

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nya Rydsskolan är nyrenoverad och belägen nära Rydsskogen och stora grönområden. En härlig skolgård och en aktivitetspark förgyller barnens raster. Skolan är välutrustad och har förutom god tillgång till It-teknik, en stor musiksal, egen stor idrottshall, hemkunskapssal, slöjdsalar, bildsal och en NO-sal med hög standard. Vi har alla förutsättningar för att skapa en riktigt bra undervisning.

Vi har en tydlig målbild med hur klassrummet skall se ut och hur undervisningen skall utformas. Våra influenser har vi hämtat från Nya Zeeland, ett av världens bästa skolländer. Vi jobbar tematiskt för att skapa sammanhang i undervisningen, vi jobbar tydligt med synligt lärande, det vill säga att eleverna skall kunna se sina framsteg på olika plan.

Våra duktiga lärare arbetar tillsammans i team, där man hjälps åt för att skapa bästa förutsättningar för varje grupp och individ, varje dag. 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är på Nya Rydsskolan 60 %. Som logoped/talpedagog arbetar du i skolan med elever som har olika former av tal, läs-och skrivsvårigheter. Nya Rydsskolan arbetar med strukturerad lässatsning, språk- och kunskaps utvecklande arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad logoped eller talpedagog.

  • Du har erfarenheter av arbeta med elever med tal-, språk- och lässvårigheter och här uppdaterad på framgångsfaktorer.
  • Vi vill att du som söker arbetet är lyhörd för skolans behov. Du förväntas själv att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och är flexibel.
  • Du har förmågan att se varje enskild elev och dess behov samt tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får eleverna att växa.
  • Det är viktig också att du tycker om att arbeta i team då du ska samverka med skolans personal och ingår i elevhälsoteamet.
  • Du tycker om att arbeta problemlösande samt har ett professionellt förhållningssätt till barn – och elever i behöv av särskilt stöd.
  • Du väljer alltid möjligheter istället för hinder.
I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 juni 2017