Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Timvikarier till socialpsykiatrin inom Råd & StödSista ansökningsdatum: 2016-10-31
Referensnummer: 114149

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Kontaktperson:
Madeleine Karlsson Atsou, 013-26 38 87

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi ger stöd till vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller beroendeproblematik. Stödet utgår från den enskilda personens behov och önskemål och bidrar till personens egen utveckling och möjlighet till att leva ett självständigt liv.

Läs mer om våra verksamheter här: http://www.linkoping.se/leanlink/psykiskohalsa

Arbetsbeskrivning

Att ge stöd utifrån den enskilda individens behov:

  • Stöd i vardagsaktiviteter i boendet
  • Stöd i myndighetskontakter
  • Stöd i att hitta meningsfulla fritidsaktiviteter

Detta stöd ges med respekt för självbestämmande och integritet och på sådant sätt att det stärker den boendes tilltro till sin egen förmåga.

Du arbetar dagtid eller har schemalagd arbetstid vilket innebär dag, kväll och helgtjänstgöring. Även sovande jour och vaken natt kan förekomma.

Kvalifikationer

Som skötare söker vi dig som är undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Även du med pågående relevant utbildning är välkommen att söka.

  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen.
  • Vi söker dig som är engagerad i arbetet och har lätt för att samarbeta. 
  • Vi ställer krav på att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. 
  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper som vi bedömer vara nödvändiga för att klara uppdraget.
  • Körkort erfordras.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 31 oktober 2016