Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: http://www.linkoping.se/kommun-och-politik/kommunens-organisation/krisorganisation/

Lärare till Nygårdsskolan med IKT-ansvarSista ansökningsdatum: 2016-10-07
Referensnummer: 110747

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Therese Andersson, 013-26 38 17

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Nygårdsskolan är en F-5 skola i Skäggetorp med stor mångkulturell mångfald. Skolan har cirka 270 elever. I januari 2017 flyttar vi in i våra helt nya lokaler och kommer där att eget tillagningskök, fokusbibliotek med bibliotekarie, IT-klassrum m.m. Vi har i dagsläget cirka 50 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Nygårdsskolan söker lärare till årskurs 2 och/eller 4. Vi söker en lärare som vill arbeta i team med de lärare som redan finns i årskurserna. Du kommer, beroende på din lärarbehörighet dela upp ämnen mellan dig och dina närmaste kollegor samt ha stöd från förstelärare med särskilt uppdrag, processtödjare och speciallärare. Du ingår i ett årskurslag och arbetslag som träffas varje vecka för samverkan. Under innevarande läsår innebär denna samverkan bland annat kollegialt lärande via Läslyftet. I tjänsten ingår även IKT-ansvar på cirka 25%. Nygårdsskolan utökar kontinuerligt sin IT-park och söker en drivande person som vill vara med och vidareutveckla den digitala lärmiljön i nära samverkan med pedagoger och elever. 

Kvalifikationer

Du som söker har lärarutbildning mot åldrarna 1-7 alt 4-9.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 oktober 2016