Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Undersköterska/skötare till Valthornsgatans vårdboendeSista ansökningsdatum: 2017-01-12
Referensnummer: 129553

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Emma Sundquist - Verksamhetschef, 013-26 37 36

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 950 tillsvidareanställda medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medarbetare till paviljongen för psykiatri med inriktning mot äldre personer på Valthornsgatans vårdboende. Boendet är beläget i den nya delen av Ullstämma och består, förutom ovanstående paviljong, av 24 ålderdomshemsplatser.

På paviljongen bor 12 äldre personer med olika psykiatriska funktionsnedsättningar som behöver stöd och hjälp i vardagen. Varje enskild boende är unik och har särskilda behov vilket innebär att arbetssättet är individuellt inriktat och vi arbetar med bemötandeplaner och individuella genomförandeplaner.

Du ansvarar för att ge de boende ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och hanterar sin vardag. I arbetsuppgifterna ingår även att laga mat tillsammans med de boende. Förutom att du tillgodoser de personliga omvårdnadsbehoven så arbetar du med att aktivera de boende och stötta i vardagen. Exempel på aktiviteter kan vara rörelseträning, promenader, utflykter och social samvaro.

I dina arbetsuppgifter ingår även att vara kontaktman, vilket innebär att du har extra ansvar för en eller flera boende.

Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta i team. Teamet på Valthornsgatan består bland annat av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Samverkan sker med andra vårdinstanser som psykiatri, patientansvarig läkare inom primärsjukvården mfl. Som medarbetare får du kontinuerlig handledning utifrån bemötande av personer med psykiatriska funktionsnedsättningar.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från arbete inom psykiatrin och som har förmåga att förmedla dina kunskaper, och även till viss del handleda dina kollegor.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som

  • har skötarutbildning alternativt omvårdnadsutbildning med inriktning psykiatri
  • har erfarenhet av arbete inom psykiatrin och det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen samt kunskap om geriatriska sjukdomar
  • är trygg, stabil och har självinsikt
  • tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt
  • är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade omständigheter
  • är öppen, tillmötesgående och har förmåga att bemöta de boendes olikheter
  • är noggrann och medveten om verksamhetens mål samt arbetar utifrån dem
  • trivs med att arbeta i team
  • har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut
  • har datorvana och vana av skriftlig dokumentation

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 januari 2017