Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Undersköterskor till demensarbetslag i hemtjänstSista ansökningsdatum: 2016-12-07
Referensnummer: 121286

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Marie Svensson - Verksamhetschef, 013-20 53 85

Ansök här!

Leanlink Äldreomsorg har cirka 800 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier.

Vi söker nu två medarbetare till demensarbetslag i hemtjänst, DAL.

Om arbetsplatsen

Verksamheten utgår från lokaler i centrala Linköping. Målsättningen med DAL är att ge personer med demenssjukdom bättre omvårdnad, större trygghet och därmed ökade förutsättningar för att bo kvar i det egna hemmet. Tyngdpunkten ligger på personcentrerad omvårdnad. Som medarbetare i DAL deltar Du i kontinuerlig handledning.

En av tjänsterna är placerad i ute-teamet och en i inne-teamet. Tjänsterna är tillsvidareanställningar om 100%, med tillträde 161215 eller enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär bland annat att arbeta omsorgsfullt och professionellt i samarbete med övriga i arbetslaget och i nära kontakt med våra kunder. Det innebär även att arbeta för god samverkan med andra yrkesgrupper och anhöriga. Som undersköterska följer Du de lagar och riktlinjer som finns, exempelvis Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • har omvårdnadsutbildning
  • har utbildning och erfarenhet inom demensområdet
  • tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt
  • är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade omständigheter
  • är öppen, tillmötesgående och har förmåga att bemöta kunders olikheter
  • är noggrann och medveten om verksamhetens mål samt arbetar utifrån dem
  • är lugn och stabil och har självinsikt
  • har stor empatisk förmåga
  • kan och vill arbeta tillsammans med andra människor
  • har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut

Vi vill att Du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Datorvana och vana av skriftlig dokumentation är önskvärd, liksom körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 7 december 2016