Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Undersköterskor till Råd & StödSista ansökningsdatum: 2016-10-18
Referensnummer: 115840

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Ninni Björk, 013-263185

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Du arbetar på ett särskilt boende inom Råd & Stöd.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska kommer du att arbeta hos en kvinna som har genomgått en planerad trakeostomioperation. Kvinnan bor i ett av Råd & Stöds särskilda boenden. Du kommer ingå i ett team på åtta undersköterskor där det främst kommer att vara omvårdande uppgifter. Kvinnan behöver personal hos sig dygnet runt. I arbetsuppgifterna ingår också att vara behjälplig i kvinnans vardag som bla består av jobb och deltagande i olika aktiviteter som erbjuds i det särskilda boendet. 

Teamet kommer att bestå av tre personer som arbetar natt samt fem som arbetar dagtid. Teamet kommer att samverka med personalen på det särskilda boendet där kvinnan bor.

Alla i teamet kommer att få en grundlig undervisning och handledning i trakeostomivård av personal på Regionen. Delegering av trakeostomivård genomförs av ansvarig sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av omvårdnad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper som vi bedömer vara nödvändiga för att klara uppdraget.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 18 oktober 2016