Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Undersköterskor till Trollflöjtens demensboendeSista ansökningsdatum: 2016-12-12
Referensnummer: 122400

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Camilla Weidefelt - Verksamhetschef, 013-20 56 32

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 800 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Trollflöjtens vårdboende vänder sig till personer under 65 år med demenssjukdom. Våra boende har olika demensdiagnoser, vissa med BPSD-symptom. Boendet ligger i centrala Linköping i anslutning till Aspens servicehus. Trollflöjten består av två våningsplan och vi samverkar mellan våningarna.

Vi söker nu två medarbetare för tillsvidareanställningar ca 75 %.

Arbetsbeskrivning

För att kunna ge en personcentrerad omvårdnad så använder vi oss av olika metoder och förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta tillvara den boendes egna resurser, utifrån deras förmågor. Planering av vård och omsorg sker i samråd med den boende, anhöriga och personal. Att arbeta som undersköterska inom Leanlink Äldreomsorg innebär bland annat att arbeta omsorgsfullt och professionellt i samarbete med övriga i arbetslaget och i nära kontakt med våra kunder. Det innebär även att arbeta för god samverkan med andra yrkesgrupper och anhöriga. Som undersköterska följer du de lagar och riktlinjer som finns, exempelvis Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Har omvårdnadsutbildning
 • Har vidareutbildning inom och/eller erfarenhet av demens och gärna BPSD
 • Har kunskap om olika arbetsmetoder inom demensområdet
 • Har ett professionellt förhållningssätt, särskilt vid hot- och våldssituationer
 • Har kunskap om krishantering och kan stötta anhöriga
 • Är lösningsinriktad och kan hantera utmaningar
 • Tar ansvar för sina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt
 • Har lätt för att anpassa dig till olika/ändrade omständigheter
 • Är öppen, tillmötesgående och har förmåga att bemöta kunders olikheter
 • Är noggrann och medveten om verksamhetens mål samt arbetar utifrån dem
 • Är lugn och stabil och har självinsikt
 • Kan och vill arbeta tillsammans med andra människor
 • Har en positiv attityd till arbetet och handlar i enlighet med fattade beslut

Vi vill att Du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Datorvana och vana av skriftlig dokumentation är önskvärd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 december 2016