Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

UngdomspedagogSista ansökningsdatum: 2016-10-14
Referensnummer: 116067

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Steffan Kapellner, 013-20 57 61
Ewa Höglind, 013-20 74 59

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vi söker en ungdomspedagog till ungdoms- och fritidsuppdraget i Linköpings kommun. Tjänsten är ett vikariat from 2016-11-01 tom 2017-05-31 på 100 %. Efter vikariatet finns möjligheter till tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

Stödja fritidsledarna i våra verksamheter genom praktiskt, pedagogiskt stöd till i vardagssituationer samt vägleda personal i olika frågor.

Vara sammankallande i olika typer av samverkansgrupper samt ansvarig för integrationsprojektet ”Fritid utan gränser” riktat nyanlända och ensamkommande ungdomar.

Utifrån behov stödja ungdomar i våra verksamheter utifrån ett pedagogiskt, lösningsfokuserat och normkritiskt förhållningssätt. Stödet till ungdomarna utformas individuellt utifrån förutsättningar och behov.

Samverkan med vårdnadshavare, socialkontoret, skola, gode män och övriga samhällsaktörer samt frivilliga organisationer. Arbetet är schemalagt dagar, kvällar och helger. Uppdraget är övergripande och riktat mot alla ungdomsarenor i vårt upptagningsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du är intresserad av att lära nytt och utvecklas, du är engagerad och flexibel och har samtidigt förmåga att bibehålla struktur och sätta gränser. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är van att dokumentera i journalsystem.

Det är önskvärt om du har erfarenhet av att jobba multikulturellt och kunskap om fritidsgårdsverksamhet.

Körkort är ett krav.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 15 oktober 2016