Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Vaktmästare till Linköpings stadsbibliotekSista ansökningsdatum: 2017-06-26
Referensnummer: 156793

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Lena Axelsson, 013-20 66 03

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Linköpings stadsbibliotek består av ett huvudbibliotek, 9 närbibliotek och 1 bokbuss. Målet för verksamheten är att stadsbiblioteket ska vara en attraktiv och inkluderande mötesplats och bildningsarena.

Arbetsbeskrivning

Vaktmästare Linköpings stadsbibliotek 50 %

Service till biblioteksverksamheten gällande sedvanliga vaktmästeriuppgifter och teknik samt arbete med återlämning av böcker i avsedd återlämningsmaskin, lastning och packning av böcker. Därutöver kan arbete förekomma i bibliotekets receptionsdisk med att ge service till bibliotekets besökare.

Kvalifikationer

Du kan utföra smärre reparationer och hitta lösningar på praktiska vardagsproblem som uppstår i verksamheten. Du har erfarenhet av arbete på bibliotek och kunskap om biblioteksdatasystem. Dessutom dokumenterad körvana av lätt lastbil för transporter.

Du kan arbeta självständigt, är serviceinriktad, problemlösare, flexibel, positiv samt har lätt att samarbeta och kommunicera.

B-körkort är ett krav.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 26 juni 2017