Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Vaktmästare till Skolområde NorraSista ansökningsdatum: 2016-07-24
Referensnummer: 107737

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Charlotte Sterve, 013-263807
Joakim Lind, 013-206598

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du bli del av en verksamhet där vi tillsammans jobbar för barn och elevers maximala lärande och likvärdiga möjligheter och där lust och engagemang genomsyrar organisationen.

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill arbeta i team samt trivs med både barn, elever och personal.

Som vaktmästare hos oss är du en viktig kugge i hjulet som får vardagen att rulla. Det innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du anser att god service är en självklarhet och ser lösningar på egna och andras problem. 

Arbetsbeskrivning

Som vaktmästare är ditt uppdrag att vara stöd till ledning och verksamheten genom att ge god service inom ditt arbetsområde. Du kommer att ingå i skolområdets vaktmästarnätverk där det är givet att alla hjälps åt vid arbetsanhopningar. Du kommer att arbeta i team med andra kollegor, med närhet till chefer och verksamhet.

Du har daglig kontakt med framförallt personal, elever och barn men även föräldrar och allmänhet. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha ansvar för underhåll och reparationer, lättare snickeriarbeten, brandsäkerhet, lås och larm, uthyrning av lokaler, inköp och enklare fastighetsskötsel.

Vi vill även att du tillsammans med oss på ett aktivt sätt ska vara med och utveckla vaktmästarrollen för att verksamheten ska bli så effektiv och ändamålsenlig som möjlig. 

Kvalifikationer

  • Du har mycket god serviceförmåga, arbetar lika bra självständigt som i grupp och tar ett stort ansvar för ditt arbetsområde.
  • Du är organiserad och prioriterar arbetsuppgifter på ett effektivt sätt där du tar egna initiativ för att lösa arbetsuppgifterna.
  • Du ser vad som behöver göras och tar eget ansvar för att det blir utfört.
  • Du är lyhörd och har förmåga att snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar.
  • Du drivs av en vilja att se möjligheter till förbättringar för verksamheten, dig själv och kollegor.
  • Du ser problem som uppkommer som en utmaning och är lösningsorienterad.

Körkort är ett krav.

Meriterande är om du har erfarenhet av vaktmästarrollen och har goda kunskaper inom IT.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 juli 2016