Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Vaktmästare till Tornhagsskolan och Tornhagens förskolor



Sista ansökningsdatum: 2017-03-17
Referensnummer: 136405

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Catrine Månsson, 013-20 79 53

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Tornhagsskolan är en skola med förskoleklass till år 9 samt fritidshem och öppen fritidsverksamhet. Tornhagens förskolor består av fem förskolor Majahuset, Astrid, Stengården, Kottebo och Lektorshagen. Tornhagsskolan ligger i en lugn och fin miljö med närhet till Valla fritidsområde, Gamla Linköping och Rydskogen. Vi har även gångavstånd till Stadsbiblioteket, Domkyrkan och city. Här kan vi också bjuda på en omväxlande omgivning som främjar lek utomhus. På Tornhagsskolan sätter vi eleven i centrum och med kunskap, trygghet och glädje ger vi eleverna möjlighet att utveckla sina styrkor och förmågor.

Arbetsbeskrivning

Vår vaktmästare går i pension. Därför vi söker vi nu en vaktmästare till Tornhagsskolan.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat underhåll, reparationer, montering, inköp, och transporter. Arbetet innebär även hantering av IT-utrustning, brandskydd, säkerhetsfrågor, lås, larm och felanmälan. Du kommer att ha ansvar för städ och lokalfrågor samt vara IT-ansvarig. Du kommer att vara lite spindeln i nätet och arbeta med närhet till rektorer, förskolechef samt administrativa assistenter.

  • Du har erfarenhet av liknande arbete eller inom fastighetsförvaltning eller byggsektorn.
  • Du har mycket god serviceförmåga, arbetar självständigt och tar stort ansvar för ditt arbetsområde.
  • Du är organiserad och gör prioriteringar i ditt arbete på ett effektivt sätt där du tar egna initiativ för att lösa dina arbetsuppgifter.
  • Du är lyhörd och har förmåga att snabbt anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Du ser möjligheter till förbättringar, både för verksamheten och dig själv.

Tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare i skolmiljö är meriterande, men även förmåga och erfarenhet av arbete med elever då del av tjänst kan komma att innebära pedagogiskt arbete i barngrupp. t.ex. morgonomsorg, verksamhetsstöd till pedagoger

Kvalifikationer

Vi söker en kunnig, driftig och självständig vaktmästare som är serviceinriktad och har ett gott bemötande. Du är ansvarstagande, flexibel och strukturerad samt ser till att saker blir utförda.

Som vaktmästare på en skola arbetar du i en miljö med många barn och vuxna som är i behov av din hjälp. Du har god social förmåga och respekterar barnen och sätter deras trygghet i centrum.

Vi önskar att du har:

  • Gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller relevant yrkeserfarenhet
  • Praktisk erfarenhet av arbete inom t.ex. hantverksbranschen
  • Goda datakunskaper samt kunskap om teknik gällande IKT
  • B-körkort är ett krav

Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet från yrket, personliga egenskaper och ansvarskänsla.

Passar denna beskrivning in på just dig och låter det som ett spännande och givande uppdrag? Skicka i sådana fall in din ansökan till oss redan idag. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och förhoppningsvis också samarbeta med dig.

Rekryteringen kommer att ske löpande, vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 mars 2017