Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vaktmästare


Kontaktperson:
Lena Ribbhammar, 013207082
Fackliga representanter:
Agnetha Didriksson - Kommunal, 013 20 61 96

Ansök här!

Arbetsbeskrivning

Är du händig och har koll på fastighetsunderhåll samt gillar att hjälpa människor?

Vi söker en vikarierande vaktmästare på heltid till Södra skolområdet. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast då ordinarie vaktmästare har en frånvaro t.o.m. 30/9. Tjänsten kan komma att förlängas.
I uppdraget ingår att ge service till flera förskolor spridda i Berga, Vidingsjö, Hagby, Ånestad och Kvinneby. Det finns en bil att använda i tjänsten och i nuläget är basplaceringen på Kvinnebystigen.

Uppdraget är omväxlande och varierat och kräver en flexibilitet. I rollen ingår ansvar för underhåll och reparationer, brandsäkerhet och inköp.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller relevant yrkeserfarenhet samt grundläggande datakunskaper. Arbetet kräver praktisk erfarenhet av arbete inom t.ex. hantverksbranschen.

B-körkort krävs.

Vi söker en driftig och självständig vaktmästare som är serviceinriktad och har ett gott bemötande. Du är ansvarstagande, flexibel och strukturerad samt ser till att saker blir utförda. Som vaktmästare arbetar du i en miljö med många barn och vuxna som är i behov av din hjälp. Du har god social förmåga och respekterar barnen och sätter deras trygghet i centrum.

Stor vikt läggs vid erfarenhet från yrket, personliga egenskaper och ansvarskänsla.

Rekryteringen kommer att ske löpande, vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 augusti 2016