Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Vårdare LSS för barn och ungdomarSista ansökningsdatum: 2016-10-03
Referensnummer: 114409

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Anette Fornell, 013-205539

Ansök här!

Arbetsbeskrivning

Sektionen för resurs- och stödverksamhet söker fyra tjänster som vårdare på 75% för tillsvidareanställning. Tjänsterna är förlagda till boende med särskild service och korttidshem Arbetsuppgifterna varierar beroende på graden av funktionsnedsättning hos barnen men innebär daglig omvårdnad och medicinering. Barnen ska också erbjudas meningsfull sysselsättning, ADL-träning, kommunikation, samvaro samt röra sig ute i dagliga samhället. I tjänsterna ingår oregelbunden arbetstid och helgtjänstgöring samt att en av tjänsterna är en nattjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionshinder samt har lämplig vårdutbildning eller utbildning inom socialt arbete eller pedagogik. Du bör även känna till LSS-lagstiftningens intentioner om bland annat barn/ungdomars självbestämmande och delaktighet. Tidigare erfarenhet av arbete med medicinering är meriterande.

Vi söker dig som är lyhörd och empatisk. Vi ser att du har god förmåga att driva processer framåt både vad gäller administrativa uppgifter samt barnens omvårdnad. Du arbetar både självständigt och i grupp. Du ska kunna skapa goda relationer till aktörer runt barnen, föräldrar, LSS-handläggare m.fl.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 3 oktober 2016