Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Vårdare till IT-pallSista ansökningsdatum: 2017-02-01
Referensnummer: 130891

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Susanne Bergum, 013-206548
Medarbetare IT-pall, 013--205269

Ansök här!

Om arbetsplatsen

IT-pall är en daglig verksamhet för vuxna personer som har LSS . Här arbetar ca 40 arbetstagare med paketering av produkter av varierande slag i samarbete med olika företag både i och utanför Linköping. På IT-pall arbetar man även med att packa frukt till våra andra verksamheter inom daglig verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vårdarens roll är att handleda arbetstagarna i att så självständigt som möjligt utföra de arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. I arbetet kan också personlig omvårdnad ingå.

Vi strävar efter att erbjuda individuellt anpassad, meningsfull verksamhet för varje individ.

Att kunna arbeta strukturerat med schema och tidsstöd krävs. Vi arbetar enligt pedagogiskt arbetsätt anpassat till personer med autism (ett arbetssätt som bland annat stödjer den enskilde i att få struktur på vardagen).

Kvalifikationer

Lägst gymnasial utbildning med inriktning mot målgruppen samt erfarenhet av arbete med personer inom autismspektrumdiagnos och/eller personer med utvecklingsstörning. Gärna erfarenhet av arbete med personer som har dubbla diagnoser, utvecklingsstörning och psykisk sjukdom.

Vi söker en person som är ansvarstagande, har god samarbets- och samordningsförmåga, självständig och uthållig. Du bör vara stresstålig. I arbetet ingår att kunna arbeta flexibelt både i tanke och i handling.

Intresse av att arbeta med problemskapande beteende är önskvärt. Utbildning inom pedagogiskt arbetssätt för personer inom autismspektrum och tydliggörande pedagogik är meriterande.

Vi önskar också att du har goda kunskaper i teckenkommunikation då vi har fler personer i verksamheten som kommunicerar via tecken.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagares genomförandeplan ser vi att du har grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 1 februari 2017