Eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Vårdare till LSS-boende för barn och ungdomarSista ansökningsdatum: 2016-10-12
Referensnummer: 111285

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Kontaktperson:
Anette Fornell, 013-205539

Ansök här!

Arbetsbeskrivning

LSS barn o ungdom söker ett antal timanställda för tjänstgöring främst under helger och nätter. I arbetet ingår att på delegation utföra vissa medicinska uppgifter, dokumentera enligt gällande lagstiftningar, personlig omvårdnad, ADL-träning mm. Arbetet innebär även att ha kontinuerlig samverkan med anhöriga och vid behov externa aktörer.

Vi söker dig som har ett starkt intresse och engagemang för målgruppen - barn och ungdomar med funktionsnedsättning såsom utvecklingsstörning, autismspektrum, Cp skada mm.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha fyllt 18 år, ha studerat minst ett år på omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller läser till sjuksköterska, arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska känna till LSS-lagstiftningens intentioner om bland annat barn/ungdomars självbestämmande och delaktighet. Arbetet kräver att du har viss datorvana. Erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder samt medicinsk omvårdnad är meriterande. 

Som person är du lyhörd och empatisk och har en förmåga att skapa och bibehålla relationer. Vi ser att du är lösningsfokuserad och stresstålig då arbetet innebär stort ansvar och förmåga att kunna fatta egna beslut i vissa situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 12 oktober 2016