Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Verksamhetschef socialpsykiatriSista ansökningsdatum: 2016-11-25
Referensnummer: 121927

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kontaktperson:
Carin Nilsson, 013-206571
Susanne Stoppert, 013-263705

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Råd&Stöd är den kommunala utföraren av Daglig Verksamhet, Individ och Familjeomsorg och Socialpsykiatri.

Vi arbetar på uppdrag av omsorgsnämnden.  Inom Socialpsykatrin ansvarar vi  för boenden för personer med psykiska funktionsnedsättningar, Daglig Verksamhet, stödinsatser till personer som bor i eget boende, Hälso och sjukvårdsinsatser, arbetsinriktade insatser, personliga ombud

Inom Socialpsykiatrins finns ca 150 medarbetare som arbetar med olika uppdrag utifrån kompetens och erfarenhet.

Det finns i dag fyra verksamhetschefer och nio gruppledare inom verksamheten. Vi kommer att få nya uppdrag och behöver därför utöka gruppen med ytterligare en verksamhetschef.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef har du ett självständigt ansvar för ekonomi, personal och verksamhet i ditt verksamhetsområde.

Du kommer att vara underställd Affärsområdeschef och arbeta i nära samverkan med andra verksamhetschefer. Till ditt stöd kommer du att ha stabsfunktioner som HR konsult, ekonom, verksamhetsutvecklare och administrativ assistent. Du kommer att vara närmaste chef för de gruppledare som finns ute i verksamheterna.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Socialpsykiatrin och förutom ditt specifika verksamhetsuppdrag förväntas du delta i arbetet med strategiska frågor och utvecklingsfrågor för hela Socialpsykiatrin och även vissa frågor som rör hela affärsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig  motsvarande minst 180 högskolepoäng. Du har tidigare erfarenhet av chefs uppdrag inom omsorgssektorn. Du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska funktionsnedsättningar.

Du behöver vara van att fatta självständiga beslut, vara strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Du behöver även vara flexibel, lösningsinriktad, intresserad av utvecklingsarbete och ha en god förmåga att samarbeta och vara en del av ett team.

Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

B körkort är ett krav 

 

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 november 2016