Fortfarande eldningsförbud i Linköping och hela Östergötland. Läs mer här: Eldningsförbud, mer information

Vikarierande verksamhetschefer till Leanlink ÄldreomsorgSista ansökningsdatum: 2017-02-21
Referensnummer: 135361

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Kontaktperson:
Teresa Svensson - Bitr Affärsområdeschef, 013-26 35 08

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har ca 950 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vår verksamhet omfattar hemtjänst, vårdboende, hälso- och sjukvård, dagverksamheter samt kultur och fritid. Dessa finns geografiskt utspridda i Linköpings kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu fyra vikarierande verksamhetschefer för perioden 2017-06-12 - 2017-08-11, heltid. Uppdraget innebär att leda och fördela arbetet inom hemtjänst och/eller vårdboende inom ett geografiskt område.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är färdigutbildad eller går termin 5-7 på socionom- eller PA programmet.
  • Vi vill att du har erfarenhet från vård och omsorg eller närliggande verksamhetsområden.
  • Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Det är önskvärt att du har körkort.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 februari 2017