Barnskötare till nya förskolan på Nybrovägen 1

Sista ansökningsdatum: 2017-08-23
Referensnummer: 2017/1304
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast

Kontaktperson:
Catharina Bladh, 013-205599

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och fortsätta uppstarten av en ny förskola? Då är förskolan i Harvestad platsen för dig! Som barnskötare på förskolan Nybrovägen har du höga ambitioner, är engagerad, flexibel och har det ansvarsfulla lärandet i fokus, vilket innebär att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och tycker om att se barnen utvecklas. Förskolan Nybrovägen 1 är en nybyggd förskola med fyra avdelningar i södra delarna av Linköping.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för utvecklingen av förskolan på Harvestadsskolan. Som barnskötare omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete bland annat med hjälp av pedagogisk dokumentation. Tillsammans med ansvarig förskollärare och övriga kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling. Linköpings kommun erbjuder ett stort utbud av kompetensutveckling samt friskvårdsersättning till alla anställda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument och tillämpar dessa i den dagliga verksamheten. En positiv inställning är en förutsättning och du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Till detta uppdrag söker vi dig som har förmågan att tänka nytt, är engagerad och ser möjligheter att utveckla och utvecklas. Du har personlig mognad och ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du är lyhörd och kommunikativ när det gäller såväl barn som vuxna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 augusti 2017