Ett antal personliga assistenter för tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum: 2016-10-27
Referensnummer: 2016/1786
Antal lediga tjänster: 3

Sysselsättningsgrad: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2016-12-01

Kontaktperson:
Anna Backman, 013-263528
Fackliga representanter:
Anne Habbe - Kommunal, 013-20 69 56

Ansök här!

Om arbetsplatsen

LSS Funktionsstöd söker just nu personliga assistenter till tre brukare. Arbetstiden är oregelbunden och helgarbete förekommer, vanligtvis varannan helg. Arbetsplatsförlagd jour ingår hos två brukare.

Arbetsbeskrivning

Som personlig assistent arbetar du åt en person med funktionsnedsättning och stödjer denne med olika saker i hans eller hennes dagliga liv. Arbetsuppgifterna skiftar beroende på vem du arbetar hos. Viktiga egenskaper som personlig assistent är att du är empatisk och lyhörd. Att arbeta som personlig assistent handlar om att bidra till att brukarens egna resurser frigörs och utvecklas.

Kvalifikationer

Nödvändiga kvalifikationer

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av omvårdande arbetsuppgifter. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Personlig lämplighet värderas högt.

Erfarenhet av liknande arbete är ett plus men inget krav.

Önskvärda kvalifikationer

Har du en examen från omvårdnadsprogammet eller barn och fritidsprogrammet så se det som en merit.

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 oktober 2016