Fysioterapeuter/sjukgymnaster till HSL-organisationen

Sista ansökningsdatum: 2017-11-22
Referensnummer: 2017/1830
Antal lediga tjänster: 3

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Karin Andersson, Verksamhetschef, 013-26 34 47
Fackliga representanter:
Albert de Haan, Facklig repr LSR, 070-590 20 85 albert.de.haan@regionostergotland.se

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden avseende rehabiliteringsinsatser och personliga hjälpmedel till personer i både särskilt och ordinärt boende i Linköpings kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu tre fysioterapeuter/sjukgymnaster enligt följande:

  • Två tillsvidaretjänster 100%
  • En visstidsanställning 75%-100% t.o.m. 180831

Arbetet är självständigt och innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi arbetar i team med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor.

I arbetsuppgifterna ingår sjukgymnastisk bedömning, rehabilitering i hemmet, utprovning och förskrivning av personliga hjälpmedel samt handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering.

Kvalifikationer

För tjänsterna krävs att du:

  • Är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • Har körkort
  • Har goda kunskaper i svenska språket, skriftligt och muntligt

 Intervjuer kommer att ske löpande.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 22 november 2017