Kock till Kost & Restaurang

Sista ansökningsdatum: 2016-10-30
Referensnummer: 2016/1688
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast

Kontaktperson:
Camilla Öberg, 013-20 70 49
Carola Hultmark, 013-26 36 37
Ulle Haamer, 013-20 73 90
Fackliga representanter:
Agnetha Didriksson - Kommunal, 013 20 61 96

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Våra tillagningskök tillagar 1500-2500 portioner per dag varav 1200 -500 portioner serveras i den egna skolrestaurangen. Resterande portioner skickas till närliggande skolor och förskolor.

Kost & Restaurang skolrestauranger serverar tre olika rätter varje dag, varav ett vegetariskt alternativ. Cirka 75% av det som tillagas i skolrestaurangen lagas från grunden. Mellan 25-30 % av livsmedeln är ekologiska, fisken är MSC-märkt och kött och köttprodukter följer Miljöstyrningsrådets baskrav, vilket motsvarar den svenska djurlagstiftningen.

Kost & Restaurang affärsidé är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad med hög kvalitet och serverad i en trivsam miljö.

Våra kärnvärden bygger på: service – kompetens – matglädje – affärsmässighet.

Vi hoppas och vill att Du delar den kundfokuserade kulturen som vi står för. Vi erbjuder ett socialt och utvecklande arbete med mycket omväxling. 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår att tillaga och servera skollunch frukost, mellanmål samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Du är kreativ i din matlagning och har kvalitet och serviceinriktning i focus. I arbetet ingår även alla övriga förekommande arbetsuppgifter som förkommer i ett kök såsom servering, hantering av livsmedel, disk och städning. Du är kostnadsmedveten, arbetar självständigt och kan planera ditt arbete samt arbeta under tidspress. Ansvar för inköp och egenkontroll. Ska vid behov kunna överta restaurangchefens arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
  • Erfarenhet av att ha arbetat som kock. Gediget mat intresse/kunskap
  • Goda kunskaper om specialkost
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, god kommunikationsförmåga
  • Erfarenhet av självständigt arbete
  • Datakunskap
  • Goda kunskaper om Egenkontroll/HACCP
  • Förmåga att på ett representativt sätt företräda Kost & Restaurang samt skapa affärsmässigt förtroende i och utanför organisationen.
  • Tidigare erfarenheter av LEAN eller annat arbete med ständiga förbättringar är meriterande
Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 23 oktober 2016