Kock/kokerska 87,5 % till Valkebo förskolor

Sista ansökningsdatum: 2017-08-27
Referensnummer: 2017/1298
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2017-09-11

Kontaktperson:
Maria Lange, bitr förskolechef, 013-205624
Fackliga representanter:
Annelie Pettersson, Kommunal, 013-205464

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Valkebo förskolor – där varje möte blir lärande! Genom engagemang, glädje och professionalitet!

Valkebo förskolor är ett expansivt förskoleområde som sträcker sig mellan Västerlösa via Rappestad, Vikingstad, Sjögestad och Nykil ner till Ulrika med sammanlagt elva förskolor och en dagbarnvårdare. Valkebo förskolor knyts samman via expeditionen på Vikingstad skola där våra förskolechefer, specialpedagog och administration finns.

Som arbetsgivare vill vi hitta en balans i att utveckla våra metoder genom engagemang, driv och framåtanda samtidigt som vi är måna om att våra arbetstagare har ett hållbart arbetsliv. I det förebyggande arbetet med ett hållbart arbetsliv erbjuder vi förmånliga anställningsvillkor såsom löneväxling, friskvårdsersättning, kompetensutveckling samt möjlighet till önskad sysselsättningsgrad.

Som medarbetare i Valkebo förskolor kommer du vara en del av en arbetsgemenskap där vi lär och utvecklas tillsammans – både barn och vuxna!

I Valkebo förskoleverksamhet arbetar vi med att varje medarbetare skall känna delaktighet och inflytande för att kunna vara med och driva våra förskolor framåt och utvecklas med ökat ansvar och stolthet över sitt uppdrag i Valkebo förskolor. Vi är en god mix av pedagoger, allt från några alldeles nya i uppdraget till de som har många års erfarenhet.

Arbetsbeskrivning

Planering, inköp, tillagning och servering av näringsriktig och hälsosam kost till ca 80 barn i åldern 1-5 år. I arbetet ingår även för- och efterarbete såsom städning och diskning samt att ta ansvar för budget och att följa de riktlinjer som finns för kök och livsmedelshantering. Specialkost förekommer.

Som kock/kokerska i Valkebo förskolor är du en del av arbetslaget och har ett nära samarbete med barn och personal vid förskolan, samt att du även ingår i ett samarbetsteam tillsammans med de tre övriga kokerskorna i vårt område.

Kvalifikationer

Hotell- och Restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning. Kunskap i livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost. Datorvana krävs då alla beställningar sker digitalt. Vidare ser vi att du är ansvarsfull, serviceinriktad, flexibel samt att du har god samarbetsförmåga.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 augusti 2017