Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Sista ansökningsdatum: 2016-11-04
Referensnummer: 2016/1710
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2017-01-02 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Leif Karlsson, 013-205646
Fackliga representanter:
Karin Hansson, 013-208846

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Engagemang, samverkan och gemenskap kännetecknar Hjulsbroskolan. Här vill vi arbeta tillsammans för att varje elev ska kunna utvecklas och få förutsättningar att lyckas. På Hjulsbroskolan går ca 380 elever från förskoleklass till år 6. Vi har fem fritidsavdelningar varav fyra avdelningar för F-2 samt en avdelning för år 3. Närhet till skog och Stångån erbjuder unika möjligheter till utomhuspedagogik, friluftsaktiviteter och lek. Med fokus på ökad måluppfyllelse och goda kunskaper, behöriga pedagoger med hög kompetens och ett stort engagemang utvecklar vi ständigt våra arbetsmetoder för att nå högre måluppfyllelse för alla elever. Vi arbetar med att alla elever ska känna sig trygga och bekräftade.

Arbetsbeskrivning

Du deltar tillsammans med övrig personal på fritidshemmet i planering och genomförande av det pedagogiska arbetet.

Du kommer även att arbeta som resurs i år 4 samt ha rastverksamhet.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen, lärare med inriktning i fritidshem eller annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms likvärdigt.

Vi ser gärna att du:

  • Är ansvarstagande, lyhörd och har ett engagemang i arbetet med våra elever.
  • Har förmågan att vara tydlig i ditt ledarskap och skapa god arbetsmiljö.
  • Har god samarbetsförmåga och en vilja att arbeta nära dina kollegor.
  • Är väl förtrogen med skolans styrdokument.
Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 oktober 2016