Lärare till Sätra och Brokinds skolor

Sista ansökningsdatum: 2017-11-22
Referensnummer: 2017/1818
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2018-01-08

Kontaktperson:
Susanna Lindell, Rektor, 013-205521
Fackliga representanter:
Sandra Wahlström, Lärarförbundet , 013-20 73 86
Timo Järvinen, Lärarnas Riksförbund, 013-207815

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Sätra är en skola som ligger utanför Linköping i det lilla samhället Bestorp. Sätra skola har under förra läsåret renoverats så nu har vi ljusa och fina lokaler. På skolan går idag 75 elever fördelade på F-6 och vi är ca 10 pedagoger som arbetar i skolan och på fritidshemmet. Här är personalen organiserad i två arbetslag, ett för skolan och ett för fritidshemmet.

På Brokinds skola flyttade vi in i nya fina lokaler i januari som är väl anpassade till dagens moderna skolverksamhet, med IT-klassrum och specialinredda klassrum för musik och slöjd. På skolan går i dagsläget ca 135 barn fördelade på F-6 och vi har ca 15 pedagoger som arbetar i skola och på fritidshemmet. Personalen är organiserade i två arbetslag, ett mot fritidshemmet och två mot skolan.  

Brokinds skola har tillsammans med Sätra skola gemensam skolledning och strävar mot samma mål och vision - "Där alla elever får vara den man är och ges möjlighet till maximalt lärande". Vi hoppas att just du vill vara med och driva detta arbete tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare i svenska, matematik och engelska till Sätra och Brokinds skola i åk 1-5. Du kommer arbeta i ett av våra arbetslag  där ni gemensamt arbetar mot skolans mål och visioner.

Klassläraruppdraget är aktuellt till hösten 2018 och eventuellt som uppdrag redan i vår.

Som lärare på våra skolor ansvarar du för att läroplanens mål och intentioner förverkligas både i dina ämnen och i samarbetet med övriga på skolan.

  • Du ansvarar för den pedagogiska utvecklingen i dina ämnen och arbetar
    målinriktat med våra prioriterade mål. 
  • Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet, har lätt för att samarbeta
    och är lyhörd för idéer.
  • Du är självgående, strukturerad och ordningsam.
  • Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella
    förutsättningar och får dem att växa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i åren 1-6 med ämnesbehörighet i svenska, matematik och engelska. Du är väl förtrogen med innebörden av nationella och lokala styrdokument.

ANSÖK HÄR!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 november 2017