Lärare/fritidspedagog med inriktning åk 1-3

Sista ansökningsdatum: 2016-10-21
Referensnummer: 2016/1507
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast

Kontaktperson:
Jenny Lindvall, 013-205583

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Det här är en unik tjänst som ger dig möjligheten att få arbeta på skolorna i Askeby och Bankekind. Den trygga och småskaliga atmosfären förstärks av att skolorna ligger i en naturskön, gammal kulturbygd där utomhusvistelse i en trygg miljö blir en självklar och naturlig del av skolans vardag. En stabil och kunnig personalgrupp arbetar aktivt för en trygg miljö med personlighet, närhet och omtanke. Rektor finns på expeditionen i Askeby skola.

Arbetsbeskrivning

Denna lärartjänst innebär ett medvetet fokus på individanpassning. Tjänsten riktar in sig mot de elever som är i behov av särskilt stöd och elever som är särbegåvade. Tillsammans med berörda lärare, elevhälsoteam och övriga professioner som blir aktuella planerar ni för en optimal individanpassning. Den huvudsakliga uppgiften blir att fånga in de olika åtgärder som föreslås av olika professioner. Att finnas med vid genomförandet av dessa åtgärder, både planera, genomföra och utvärdera. Mycket tid kommer att läggas på reflektion i elevens vardag. Tjänsten innebär också ett nära samarbete med rektor. Detta för att resursfördelning och planering av det individuella stödet ska bli så effektiv som möjligt.

 Denna unika tjänst kan beskrivas på följande sätt: 

Att tillsammans med berörda lärare planera, genomföra och utvärdera nedanstående:

  • På ett prestigelöst sätt fånga in åtgärder/aktiviteter som hjälper eleven framåt både i sin personliga utveckling som i sin kunskapsutveckling
  • Reflektera och observera i klassrummet där eleven befinner sig
  • Vara behjälplig i att ta fram pedagogiskt material som är anpassat för eleven
  • Möjliggöra ett nära samarbete med olika professioner för elevens bästa
  • Utgöra stöd vid möten med vårdnadshavare
  • Ett nära samarbete med rektor

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med pedagogisk examen. Som lärare hos oss vill vi att du visar tydligt elevfokus, engagemang samt ser olikheter som en tillgång. Vi söker dig som är engagerad, prestigelös och ser möjligheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med olika professioner och våga vara tydlig.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 oktober 2016