Psykolog till Skeda/Slaka skola

Sista ansökningsdatum: 2017-08-31
Referensnummer: 2017/1076
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson:
Jenny Lilja, rektor, 013-20 60 82
Helene Nilsson, biträdande rektor, 013-20 73 05

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Slaka/Skeda är ett rektorsområde med två skolenheter, med ca 300 elever. Det är två F-6 skolor med skolbarnomsorg. Den trygga småskaliga atmosfären förstärks av att skolorna ligger i naturskön gammal kulturbygd där utomhusvistelse i en trygg miljö blir en självklar och naturlig del av skolans vardag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad psykolog till Skeda/Slaka skola.

Arbetet kommer att innebära samarbete med andra funktioner i skolans elevhälsoteam och med pedagoger på skolan. I ett nära samarbete med elevhälsoteamet och pedagoger fullgörs detta uppdrag genom konsultation, handledning och observation i klass.

Psykologiskt utreda elever i behov av särskilt stöd och fungera som en länk till andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Tidigare arbete inom skola är meriterande.

Du tycker om att samarbeta med andra yrkesgrupper och kan tydliggöra och sprida din kunskap och ditt uppdrag. Tjänsten kräver även att du har förmågan att arbeta självständigt, vara initiativtagande och flexibel i ditt arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 24 augusti 2017