Sjuksköterska till jourorganisation

Sista ansökningsdatum: 2017-08-31
Referensnummer: 2017/457
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Eva Abrahamsson - Verksamhetschef, 013-26 31 26
Fackliga representanter:
Anette Uckner - Vårdförbundet, 013-29 42 27

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlinks Hälso- och sjukvårdsorganisation har avtal med Äldrenämnden. I januari 2014 övergick ansvaret för hemsjukvård i ordinärt boende till kommunerna i Östergötland. Kommunsjukvården har fått ett stort uppdrag både avseende somatisk vård och rehabilitering. Kvällar och helger har vi en gemensam jourorganisation för både ordinärt och särskilt boende.

Vi söker nu sjuksköterskor till vår jourorganisation där arbetstiden är vardagar 16.30-21.30 samt lördagar och söndagar 08.00-21.30.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil. Arbetet är självständigt men innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för våra äldre.

Konkret innebär det att du;

  • arbetar utifrån en värdegrund som vilar på en humanistisk människosyn
  • visar omsorg om - och respekt för - patientens autonomi, integritet och värdighet
  • tillvaratar patientens och/eller närståendes kunskaper och erfarenheter
  • visar öppenhet och respekt för olika värderingar och trosuppfattningar
  • arbetar utifrån patientens och/eller närståendes önskemål och för deras talan vid behov
  • tillvaratar arbetslagets och andras kunskaper/erfarenheter
  • genom teamsamverkan bidrar till en helhetssyn om patienten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du behöver också inneha körkort.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta kunders olikheter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 17 augusti 2017