Sjuksköterskor till Leanlink, särskilt boende

Sista ansökningsdatum: 2017-09-30
Referensnummer: 2016/1203
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Eva Abrahamsson - Verksamhetschef, 013-26 31 26
Therese Norr - Verksamhetschef, 013-29 49 15
Fackliga representanter:
Anette Uckner - Vårdförbundet, 013-29 42 27

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvårdsorganisationen ansvarar för hälso- och sjukvård - somatik och rehabilitering, både inom särskilt boende och ordinärt boende. Hos oss arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter. I ordinärt boende har vi ansvar för hemsjukvården i hela kommunen, på särskilt boende har vi HSL-ansvaret på de kommunala boendena. I vår organisation ingår även det kommunala demensteamet.

Totalt är vi ca 120 personer i organisationen, varav cirka 65 inom somatik och cirka 40 inom rehabilitering.

Vi söker nu sjuksköterskor till ett antal särskilda boenden, bl a Åleryd, Östgötagatan, Kärna och Linghem.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar om 100% eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig med engagemang, intresse och vilja att göra skillnad för andra. Har du intresse och engagemang för utveckling av välfärdsteknik inom vård och omsorg är du på rätt plats. Du kommer att ingå i ett team med legitimerad personal, underskörsköterskor och verksamhetschef.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär både akuta och planerade insatser samt att arbeta för en god hälso- och sjukvård utifrån individens behov, förutsättningar och livsstil.

Arbetet är självständigt men innebär samverkan med många olika aktörer, vilket ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för våra äldre.

Konkret innebär det att du arbetar utifrån en värdegrund som vilar på en humanistisk människosyn, visar omsorg om och respekt för patientens autonomi, integritet och värdighet.

Vidare tillvaratas patientens och/eller närståendes kunskaper och erfarenheter, du visar öppenhet och respekt för olika värderingar och trosuppfattningar.

Utifrån patientens och/eller närståendes önskemål och behov för du deras talan, tillvaratar arbetslagets och andras kunskaper/erfarenheter samt genom teamsamverkan bidrar till en helhetssyn om patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från yrket.

Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Du behöver också inneha körkort.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott samarbete med andra vårdgivare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel och serviceinriktad och har en god förmåga att bemöta olikheter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 september 2017