Speciallärare inom matematik och/ eller svenska till Arenaskolan

Sista ansökningsdatum: 2017-11-27
Referensnummer: 2017/1541
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2018-01-08

Kontaktperson:
Cecilia Persson, 013-207941
Fackliga representanter:
Christina Axelsson Bengtsson, 013-263663

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Arenaskolan är en idrottsskola belägen vid Linköpings fotbollsarena. I nya fina lokaler erbjuder Arenaskolan bra förutsättningar för studier och aktivt idrottande för alla våra elever. Skolan har profiler inom fotboll, hockey, innebandy, konståkning, simning, dans och tennis. På Arenaskolan går 450 elever i årskurs 7-9. Arenaskolans övergripande mål är Maximalt lärande, likvärdighet, lust och engagemang. De målen når vi bland annat genom att arbeta tillsammans och fokuserat med att alla elever ska känna trygghet och studiero i skolan, vilket är en förutsättning för lärande. 

Arbetsbeskrivning

Arenaskolan växer i elevantal och därför söker dig som vill vara med och utveckla skolan tillsammans med oss.

På Arenaskolan kommer du samordna, driva och följa upp arbetet med det särskilda stödet och extra anpassningar. Tillsammans med övriga specialpedagoger och våra undervisande lärare kommer du att stödja och undervisa elever utefter vilka behov som eleverna har.

Du kommer bland annat att arbeta med följande;

  • förbättra elevernas studieresultat, med fokus på elever som ännu inte nått E i betyg.
  • systematiskt och professionellt utveckla skolans arbete med extra anpassningar och särskilt stöd,
  • handleda lärare och resurspersonal,
  • samverka med elever och vårdnadshavare i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd,
  • undervisa elever utefter deras behov,
  • hålla dig underrättad om aktuell forskning inom extra anpassningar, särskilt stöd och inkluderande förhållningssätt,
  • utveckla arbetet med IKT (informations- och kommunikationsteknik),
  • samordna och följa upp skolans arbete med extra anpassningar och särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du tycker det är självklart att arbeta tillsammans med olika professioner för att öka våra elevers måluppfyllelse. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd för idéer och tar egna initiativ för att utveckla arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd. Du är van och ser vikten av dokumentation, uppföljning och du är systematisk. Du har förmåga att snabbt kunna anpassa dig till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Det är en merit om du har erfarenhet av idrottande ungdomar. Du är tydlig i ditt ledarskap, trygg i dig själv och känner en stolthet för ditt arbete.

Vi ser fram emot att träffa dig!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 21 november 2017