Verksamhetschefer till Leanlink Äldreomsorg

Sista ansökningsdatum: 2017-12-06
Referensnummer: 2017/1808
Antal lediga tjänster: 2

Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Camilla Scharff, affärsområdeschef, 013-26 26 46
Teresa Svensson, bitr affärsområdeschef, 013-26 35 08
Maria Svensson, bitr affärsområdeschef, 013-20 57 85
Fackliga representanter:
Mats Olsson, Vision, 013-20 60 84
Therese Waller, Kommunal, 013-20 64 85

Ansök här!

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg och driver vårdboende, servicehus och hemtjänst i hela kommunen.

Arbetsbeskrivning

Vi är nu inne i ett expansivt skede där vår verksamhet utökas med nya uppdrag. Vi behöver därför förstärka med ytterligare verksamhetschefer. För att möta framtidens äldreomsorg arbetar vi aktivt med utveckling av kvalitet, organisation och nya arbetssätt där kreativitet och framåttänk är i fokus.

Som verksamhetschef arbetar du med att leda och utveckla verksamheten inom de tre ansvarsområdena verksamhet, medarbetarskap och ekonomi. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med kollegor i ledningsgruppen och dina medarbetare har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Som stöd i verksamheten finns samordnare samt resurser inom bland annat verksamhetsutveckling, HR och ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av verksamhetsområdet. Vi vill även att du har kunskap om lagar och författningar inom äldreomsorg och hälso- och sjukvård. Du bör ha minst två års chefserfarenhet. Körkort är ett krav.

Som person är det viktigt att du har egenskaper såsom självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är drivande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska även ha god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt.

Intervjuer kommer att ske löpande, vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg är du varmt välkommen att söka till oss!

ANSÖK HÄR!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 25 november 2017