Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Inbjudan, Tillväxt Linköping

Den 28 november är det återigen dags för livesändning av Tillväxt Linköping. Programmet som belyser aktualiteter, problemställningar, framtidssatsningar och utmaningar för Linköpings näringsliv på ett kvalificerat och lättillgängligt sätt.

 

Linköping i världens ögon

Det här programmet kommer att sätta fokus på Linköpings internationella sidor. Här finns många stora och små företag som har sina kunder och samarbetspartners utanför Sverige. Flera företagare har även flyttat hit från andra länder och tagit med sig en bit av världens produkter och tjänster till staden. Hur många företag i Linköping har egentligen internationella kopplingar? Hur bidrar dessa kopplingar och kontakter till stadens tillväxt? 

På scenen och genom olika inslag får vi höra hur företagare, tjänstemän, forskare och innovatörer diskuterar en allt mer globaliserad värld och hur Linköping tar plats på den internationella arenan. 

Deltagare på scenen:

Pia Carlgren, Näringslivsdirektör Linköpings kommun
Lena Miranda, CEO Science Park Mjärdevi
Åsa Detterfelt, VD Mindroad
Abhisek Jacob, Co-founder, CEO Worldish
Rikard Wallman, koncernchef Fergas
Christer Anderson, Exportrådgivare Business Sweden 


Välkommen till lunch och mingel med en mängd intressanta personer från Linköpings näringsliv. Delta sedan som publik under direktsändningen av programmet där representanter från akademin, kommunen och näringslivet resonerar kring Linköpings tillväxt, idag och i framtiden. 

Tid: 28 november, klockan 11.30-13.00
Plats: Creactive Mjärdevi, Teknikringen 7
Anmälan: Anmäl dig senast fredag 24 november.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 20 november 2017