Kommunens behandling av personuppgifter

Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet.

Personuppgiftslagen (1998:204) syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. I lagen anges när och hur personuppgifter får behandlas.

Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde. Personuppgiftsansvariga svarar för att behandling av personuppgifter sker enligt personuppgiftslagen och annan lagstiftning.

Det innebär bland annat att svara för att personuppgifter bara används för de ändamål som de lämnats för, att felaktiga och missvisande uppgifter rättas samt att information  om behandlingen lämnas.

Du har rätt att en gång per kalenderår få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas av kommunens nämnder. Ansökan om att få sådan information ska vara skriftlig och undertecknad av den sökande. 
Ansökan skickas till Linköpings kommun, 581 81 Linköping.

Har du frågor?

Har du frågor kring kommunens hantering av personuppgifter ska du kontakta personuppgiftsansvarig. För kontaktinformation, se Kontakta oss. 

 

Offentlighetsprincipen

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Sagateatern

Sagateatern
Besöksadress: Borgmästaregatan 9
Postadress: Linköpings kommun, Kulturproduktion, Sagateatern, 581 81 LINKÖPING
Telefon: 070-380 53 62
Telefontid:
Fax:
Öppettider:
Webbplats:
Kontakt:

Jag har en fråga och vill bli kontaktad:
* Obligatorisk uppgift
Välj en fil att bifoga i mailet: Ange en kontaktväg nedan * För- och efternamn *: Gatuadress: Postnummer: Postort: Telefonnummer inkl. riktnummer: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*

Jag har hittat fel på webbsidan:
* Obligatorisk uppgift
    Välj en fil att bifoga i mailet: Du kan välja att vara anonym, men om du vill att vi kontaktar dig angående felet ange kontaktinformation nedan. Namn: E-post: (fylls e-postadressen i skickas en kopia av meddelandet till dig) Kommunens behandling av personuppgifter Kommunens behandling av personuppgifter
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.
Ange koden som visas på bilden ovan:*
E-post
Foto: Matton
Foto: Matton

Mitt i Linköping, på Borgmästaregatan 9 vid Stora torget, ligger Sagateatern. Teatern är en spelplats för barnteater, fria teatergrupper och gästspel. Teatern går även att hyra för egna arrangemang.

Barnteater på Sagateatern

Vårens barnteater på Sagateatern visas på söndagar i februari till maj. 
Via den här länken hittar du hela programmet 

Mer information hittar du i evenemangskalendern pågång.

Söndag 10 april kl 15.00
Kan själv!
Här får ni möta två personer som tränar. Tränar på att samarbeta. Och som utvecklas! Att tampas med en omöjlig uppgift, att finna lösningar och framförallt aldrig ge upp - det kan barnen! Med Teater Pero.
Ålder: 2,5-5 år

Söndag 17 april kl 15.00
Lilla Röd
Tyst Teater ger ett magiskt äventyr om drakar, mod och vänskap som
spelas på svenskt teckenspråk och talad svenska. En hyllning till olikhet
och vänskap.
Ålder: från 5 år

Söndag 24 april kl 15.00
Lövkoja
En dansföreställning för de små om lek bland träd och buskar. Om
drömmen om den stora fantastiska lövkojan och glädjen att få dela något
fint med en vän. Av Ingrid Olterman.
Ålder: 3-5 år.

Söndag 1 maj kl 15.00
Äta själv
En föreställning för liten och stor om stolthet och om att lyckas med
någonting som kan vara väldigt svårt. I alla fall i början. Med Moliereensemblen.
Ålder: 2-6 år.

Biljetter

Barnteatern:

Förköp till barnteater på Sagateatern kan göras i biljettkassan på Konsert & Kongress och på Turistbyrån. På söndagar finns biljetter att köpa i Sagateaterns biljettkassa 1 timme innan föreställning. Biljetterna kan sälja slut så kom gärna i god tid för att vara säker på att få platser.

Biljettkassan på Konsert och kongress  är öppen må-fre 08.00-17.00. Telefon: 013-190 00 00. 
Turistbyråns öppettider är må-fre 09.00-18.00, lö-sö 11.00-15.00. Telefon 013- 190 00 70

Övriga biljetter:

Biljettköp till Karil:s föreställningar: Biljetter kan köpas på Skådebanan eller beställas via www.tickster.com. I samband med föreställning kan biljett köpas på Sagateatern från kl 18.00 - så länge det finns biljetter. Aktuell info: www.karil.se

För biljetter till vuxenarrangemang, som arrangeras av t.ex. Riksteatern, Dansnät Sverige hänvisar vi till Skådebanan 013-12 88 73 eller tickster.com.

En timme före föreställning kan du köpa biljetter direkt i Sagateaterns biljettkassa - om det finns biljetter kvar.

Observera att telefonbokning inte kan göras på lördagar och söndagar och att Sagateaterns biljettkassa inte är bemannad under dagtid.

För övriga arrangemang – håll utkik efter affischer och annonser. 

Ditt namn:

 

Mottagarens e-postadress:

 
Bild som visar en kod bestående av bokstäver och siffror. Koden måste anges för att du ska kunna gå vidare. Du kan lyssna på koden.

Ange koden som visas på bilden ovan:*


Tips för bästa utskrift

Använd "Spara och skriv ut lista" om du vill ha en enkel lista med kontaktuppgifter och grundfakta om de verksamheter som du valt att jämföra.

Linköpings kommun
581 81 Linköping
Telefon: 013-20 60 00
E-post: Kommunen
Innehållsfrågor: Infomaster
Tekniska frågor: Webmaster
Plusgiro: 9965-5
Bankgiro: 373-3946
Org.nr: 212000-0449