Kulturskolan

Välkommen till Linköpings Kulturskola!

 

Här kan du anmäla dig, läsa om våra olika ämnen, ta reda på vem som jobbar här eller bara kolla in allt roligt som händer i Kulturskolan.

Vill du ha musikunderhållning, dansuppvisning, musik vid invigningar, 
fanfarer, marscherande orkestrar eller varför inte en hel symfoniorkester till din företagsmiddag eller annan tillställning? Ring så spelar vi!

Anmälan till samtliga verksamheter görs på vår hemsida. Anmälan är inte bindande och du blir kontaktad av respektive lärare när du blir erbjuden plats. Då får du reda på vilka tider och dagar som gäller.

Du är också givetvis välkommen att kontakta vår expedition för mer information, om det är kö till just ditt ämne, vilken plats i kön du har etc. Kontaktuppgifter finns under fliken Kontakta Kulturskolan.

Till alla nya och gamla elever vid Linköpings Kulturskola!
Sommarlovet är snart slut och en ny härlig termin med Kulturskolan väntar! Under v. 34 kommer du att bli kontaktad av din lärare, få en tid för lektion etc. Undervisningen drar sedan igång v. 35!

Redan nu på söndag den 14/8 är det dags för orkesterläger för Storband, Blåsorkestrar, Symfoniorkestrar och Stråkorkestern Uppstråket i Liljeholmens Folkhögskola respektive Vårdnäs Stiftsgård. Det finns fortfarande några platser kvar till dessa läger så hör av dig om du inte redan är anmäld!

Du kommer i kontakt med Kulturskolan så här:

Ledning:

Administration:

Om du vill komma i kontakt med din lärare på Kulturskolan är det bästa sättet via mail ännu så länge. förnamn.efternam@linkoping.se
Lärarnas namn hittar du under fliken Det är vi som jobbar på Kulturskolan.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 14 december 2016